top
FSA l Spanish minimalist Penthouse residence

The project consists in the refurbishment of a penthouse located in the Costa Blanca of the Mediterranean Sea. The main floor, articulated in a single room, seeks continuity between the kitchen, the living room, the terrace and the landscape.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In order to delimit the spaces different elements are used. On the one hand, the staircase, made of white stone, conceived as a sculptural element that.

On the other hand, a black stone element includes the humid areas and serves to configure the space of the master bedroom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The bathroom mainly uses black/ white marble and black sanitary wares products to distinguish wet areas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *